B és B gasztronómiai kalandozásai

„Helyeslem azt, hogy a nők számára minden keresetmódot felszabadítsunk, azt is óhajtom, hogy nő lehessen író, művész,orvos, békebíró, kereskedő, iparűző, tanító, amellett követelem, hogy a nőt úgy neveljük, hogy azért gazdasszony is legyen: midőn a férfi jogaiban osztozik, ne szűnjék meg a nő előjogait megtartani"

Közösség

Rovatok

Friss topikok

  • Kisvirag: Szívemből szóltál... Amúgy a magyarokkal az (is) a gond, hogy nem fogják fel: ugyanez egy háromnap... (2011.11.15. 14:54) A jó magyar mentalitás
  • elcsé: Szia, nagyon klassz kis beszámoló. Szeretném tudni, mi az a szelídítő technika, hátha Bercikénél i... (2011.10.24. 16:57) Párizsi parti (7-10.nap)
  • Benyeszke: @diliqtya: ne is mondd, baromi ijesztő volt! :) (2011.10.21. 13:28) 4B jobb, mint 2B (1. nap)

Rizottó ami nem is az

2011.09.02. 09:24 Benyeszke

Biztosan veletek is előfordult már, hogy félrehittétek mit alkottok éppen. Nos ez az étel ennek az iskolapéldája. Merthogy ez nem rizottó, inkább rizsragu vagy sajtos rizs vagy ilyesmi. Csakhogy mivel annak idején kicsiny otthonunkat nem érte el a new-wave gasztronómia, és…

Szólj hozzá!

Címkék: zöldség rizs ragu

Csirke kukoricapehelyben

2011.09.01. 09:13 Benyeszke

Azért szeretek hazajárni, mert rengeteg kincsre bukkanhat az ember a nagy ház különböző pontjain. A garázsban rendszeresen horgászok magamnak olyan háztartási kellékekből amiket Anyu több hónapra felhalmoz, a nappaliban minden fontos szaklap (Best, Nők Lapja) megtalálható hetekre…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke saláta mexikói könnyű vacsora

Szilvásgombóc

2011.08.31. 09:31 Benyeszke

A szilvásgombóc készítése minden háztartásban sarkalatos pont. Tudniillik vagy jó gombócot készít az asszony vagy nem. Ha igen, akkor az mindig jó, ha nem akkor a feje tetejére is állhat, soha nem lesz jó. Ilyenkor ráfogják a lisztre, a krumplira vagy a rossz levegőre, de nincs mit…

1 komment

Címkék: szilva hagyomány gombóc házi tészta

Csirkét vágtunk

2011.08.30. 10:07 Benyeszke

Ez egy rendkívül kényes kérdés, mert ugye a finom kis csirkemellet a legtöbben nagyon szeretik nyamnyogni ha már nem csirke, hanem hús formája van, de sokan nem gondolnak bele abba, hogy mindez honnan és hogyan jön. Elárulom nektek, az a forma ahogyan mi csináljuk (illetve nagyanyám…

1 komment

Címkék: vér szárnyas vágás tartás

süti beállítások módosítása