B és B gasztronómiai kalandozásai

„Helyeslem azt, hogy a nők számára minden keresetmódot felszabadítsunk, azt is óhajtom, hogy nő lehessen író, művész,orvos, békebíró, kereskedő, iparűző, tanító, amellett követelem, hogy a nőt úgy neveljük, hogy azért gazdasszony is legyen: midőn a férfi jogaiban osztozik, ne szűnjék meg a nő előjogait megtartani"

Közösség

Rovatok

Friss topikok

  • Kisvirag: Szívemből szóltál... Amúgy a magyarokkal az (is) a gond, hogy nem fogják fel: ugyanez egy háromnap... (2011.11.15. 14:54) A jó magyar mentalitás
  • elcsé: Szia, nagyon klassz kis beszámoló. Szeretném tudni, mi az a szelídítő technika, hátha Bercikénél i... (2011.10.24. 16:57) Párizsi parti (7-10.nap)
  • Benyeszke: @diliqtya: ne is mondd, baromi ijesztő volt! :) (2011.10.21. 13:28) 4B jobb, mint 2B (1. nap)

Süssünk macskát!

2011.07.29. 08:40 Benyeszke

Na jó csak viccelek, de tény, hogy tegnap nem főztem és már egy ideje kettővel több macskánk van mint kellene. Ami persze nem akkora probléma, de a nálunk töltött öt hét alatt nem volt értelmes jelentkező a két kormos terroristára pedig nagyon kis aranyosak ám.

Örökbefogadásukat elősegítendő, csokorba gyűjtöm nektek eddigi médiamegjelenéseiket (mert ugye ezek nélkül nem élet az élet) és reménykedem, hátha valaki annyira beleszeret valamelyikbe, hogy örökbefogadja és jó mamija lesz az elkövetkező sok-sok évben.

A cicák mindketten kislányok, most 12-13 hetesek, néhány szál fehér szőrt leszámítva teljesen feketék. Megkapták az első kör oltást, féreghajtottak, teljesen egészségesek és nem utolsósorban gyönyörűek.

Mokka


Pupilla
 

Miért válasszunk fekete macskát

Cicanapló 1

Cicanapló 2

A sok megjelenés alapján úgy tűnhet, hogy igyekszem celebeket nevelni a lánykákból, de ez abszolút nem tudatos, csak úgy jön. Mert tényleg édesek.

Érdeklődni lehet: macskamentes@noeallatotthon.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: macska örökbefogadás noé

A bejegyzés trackback címe:

https://besbe.blog.hu/api/trackback/id/tr383108790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása