B és B gasztronómiai kalandozásai

„Helyeslem azt, hogy a nők számára minden keresetmódot felszabadítsunk, azt is óhajtom, hogy nő lehessen író, művész,orvos, békebíró, kereskedő, iparűző, tanító, amellett követelem, hogy a nőt úgy neveljük, hogy azért gazdasszony is legyen: midőn a férfi jogaiban osztozik, ne szűnjék meg a nő előjogait megtartani"

Közösség

Rovatok

Friss topikok

  • Kisvirag: Szívemből szóltál... Amúgy a magyarokkal az (is) a gond, hogy nem fogják fel: ugyanez egy háromnap... (2011.11.15. 14:54) A jó magyar mentalitás
  • elcsé: Szia, nagyon klassz kis beszámoló. Szeretném tudni, mi az a szelídítő technika, hátha Bercikénél i... (2011.10.24. 16:57) Párizsi parti (7-10.nap)
  • Benyeszke: @diliqtya: ne is mondd, baromi ijesztő volt! :) (2011.10.21. 13:28) 4B jobb, mint 2B (1. nap)

Kicsit megújulunk

2011.09.22. 10:38 Benyeszke

Ha már ilyen hosszúra sikerült a pihenésem, elgondolkodtam néhány változtatáson, ezek közül a legfontosabb a layout design továbbfejlesztése, annyit mondhatok, hogy már elkezdtük a dolgot – vagyis én csak magyarázok, mert nem igazán értek a grafikához és a webprogramozáshoz, de szerencsére olyannal élek egy fedél alatt aki igen, sőt nagyon is. Addig is megosztom veletek a tartalmi változtatásokat:

1. Ezentúl hetente egyszer vagy kétszer reggeli ötleteket fogok bemutatni, stopperrel mért pontos elkészítési idővel. Ez azért fontos, hogy ne lehessen azt mondani, hogy „erre nekem nincs időm” vagy más hasonló dolgot. Reggelizni kell, mert jó, mert feldob és mert annyi lehetőség van (és mert az elmúlt két hétben negyvenszer hallgattam meg Anyutól, hogy hogyan kellene étkeznem, hogy leadjam a három mázsa felesleget ami rajtam van).

2. Hetente egyszer olyan alapanyagból fogok főzni, amit még soha nem kóstoltam/nem próbáltam azelőtt. Ez lehet hús, hal, tengeri herkentyű, de ugyanúgy zöldség és gyümölcs is. Mert mi a helyzet például a marhanyelvvel, a pulykanyakkal, a kínai kellel és a paszternákkal?

3. Ez egy abszolút személyes rész, de azt gondolom belefér: havonta egyszer lesz könyvajánló, nem feltétlenül szakácskönyv vagy akár főzéssel kapcsolatos könyv, mivel annyi jó darab került a kezembe mostanában, hogy késztetést érzek arra, hogy megosszam veletek is.

Köszönöm a gyomorfájós tippeket, a húsleves egész jó volt, de sajnos még mindig fennáll a probléma. De a lényeg, hogy már látom az alagút végét.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://besbe.blog.hu/api/trackback/id/tr223245340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása