B és B gasztronómiai kalandozásai

„Helyeslem azt, hogy a nők számára minden keresetmódot felszabadítsunk, azt is óhajtom, hogy nő lehessen író, művész,orvos, békebíró, kereskedő, iparűző, tanító, amellett követelem, hogy a nőt úgy neveljük, hogy azért gazdasszony is legyen: midőn a férfi jogaiban osztozik, ne szűnjék meg a nő előjogait megtartani"

Közösség

Rovatok

Friss topikok

  • Kisvirag: Szívemből szóltál... Amúgy a magyarokkal az (is) a gond, hogy nem fogják fel: ugyanez egy háromnap... (2011.11.15. 14:54) A jó magyar mentalitás
  • elcsé: Szia, nagyon klassz kis beszámoló. Szeretném tudni, mi az a szelídítő technika, hátha Bercikénél i... (2011.10.24. 16:57) Párizsi parti (7-10.nap)
  • Benyeszke: @diliqtya: ne is mondd, baromi ijesztő volt! :) (2011.10.21. 13:28) 4B jobb, mint 2B (1. nap)

Vaj vagy margarin?

2011.08.04. 10:35 Benyeszke

Vaj vagy margarin?Igazán kardinális kérdés ez, ha belegondolunk, hogy az emberek legnagyobb része nem is tudja mi a kettő között a különbség. Tudjátok olyan barbárokra gondolok, akik Ráma sütőmargarint tesznek a süteménybe és azt kenik a kenyérre is. Borzasztó. A téma…

5 komment

Címkék: vélemény vaj.margarin

A steakmánia folytatódik

2011.08.03. 09:28 Benyeszke

Jegyezzétek meg: ha az ember viszonylag rendszeresen és sokat alkoholizál, a szervezete egy idő után nem kíván mást mint vörös húst, vajat és sült krumplit. Így aztán mostanában akármikor elmélkedem azon, hogy mit főzzek, a válasz mindig ugyanaz: steaket. Mivel magammal mindent…

Szólj hozzá!

Címkék: hús vörösbor vaj steak

Húst, de rögtön!

2011.08.01. 10:58 Benyeszke

Van az úgy, hogy az ember húst akar. Nem beteg, nem terhes, nincs semmilyen különleges alkalom, de mégis úgy érzi, hogy ide egy tehenet/disznót/csirkét most azonnal. Mostanában valahogy nem fűlik a fogam a csirkéhez, ki tudja miért, a sertésrészek meg viszonylag hosszú idő alatt…

3 komment

Címkék: hús vörösbor hátszín steak püré

süti beállítások módosítása