B és B gasztronómiai kalandozásai

„Helyeslem azt, hogy a nők számára minden keresetmódot felszabadítsunk, azt is óhajtom, hogy nő lehessen író, művész,orvos, békebíró, kereskedő, iparűző, tanító, amellett követelem, hogy a nőt úgy neveljük, hogy azért gazdasszony is legyen: midőn a férfi jogaiban osztozik, ne szűnjék meg a nő előjogait megtartani"

Közösség

Rovatok

Friss topikok

  • Kisvirag: Szívemből szóltál... Amúgy a magyarokkal az (is) a gond, hogy nem fogják fel: ugyanez egy háromnap... (2011.11.15. 14:54) A jó magyar mentalitás
  • elcsé: Szia, nagyon klassz kis beszámoló. Szeretném tudni, mi az a szelídítő technika, hátha Bercikénél i... (2011.10.24. 16:57) Párizsi parti (7-10.nap)
  • Benyeszke: @diliqtya: ne is mondd, baromi ijesztő volt! :) (2011.10.21. 13:28) 4B jobb, mint 2B (1. nap)

Házhoz szállítás

2011.04.07. 10:01 Benyeszke

Vannak olyan napok, amikor senki a világon nem tud rávenni arra, hogy a tűzhely mellé álljak. Vagyis arra igen, de főzésre biztosan nem. Mindenkinek vannak rossz napjai, amikor tömeg van a villamoson, amikor hülyék az emberek meg egyébként is. Ilyenkor jól esik egy kis comfort food. Ez jöhet otthonról (tejberizs) vagy jöhet egy étteremből házhoz szállítással. Most elárulom mik az én kedvenceim:


Előrebocsátom, hogy amennyire sok ételt kipróbálok a konyhában, annyira ugyanazt kérem mindig amikor rendelünk, mert nem akarok csalódni. Az ilyen lelkiállapot nem alkalmas a kísérletezésre.

Szusi
http://www.ilovesushi.hu/

Nagyon finom, gyorsan kihozzák és mindig van szójaszósz, gyömbér meg wasabi a dobozban. Ja meg pálcika amit mindig elfelejtek megtartani. Nagy kedvenc a Chic 24 kombó és a misoleves bármelyik változata.

Indiai
http://salaambombay.hu/

Étteremben és házhoz szállítva is marha jó, itt mindig tökre ugyanazt eszem, Paneer Kathi roll és bárány patio. Annyira finom, hogy elképesztő.

Pizza
http://donpepe.hu/

Ebben nem én döntök, nekem mindegy, de közös megállapodás alapján ez a legjobb hely a pizzarendelésre. Főleg az az óriás pizza tetszik ami nem fér be az ajtón (szó szerint), de szerencsére olyat csak egyszer rendeltünk mikor sokan voltunk.

Kínai
http://www.wasabi.hu/index.php

Jó, maga  az étterem nem egészen kínai de a tésztarészlege mindenképpen az. Annyiféle tészta van, hogy alig lehet választani. Persze itt is csak egyfélét eszem, de azt bátran ajánlom. Pirított rizstészta mézes-chilis csirkével. Finoman fogalmazva az igazi érzés másnap jön el.

Annak idején amikor még otthon laktam és néha feljöttem Pestre Szilvihez, mindig a Négy Muskétás Pizzériából rendeltünk sajttal-sonkával töltött rántott gombafejeket házi steakburgonyával és tartármártással. Elképesztően jó volt. Azt se tudom ez a hely működik-e még, ha jól láttam honlapjuk még most sincs.

A fenti helyeket bátra ajánlom mindenkinek ha nincs idő vagy kedv főzni, de azért mégis szeretnétek egy jót enni.

 

2 komment

Címkék: futár rendelés netpincér házhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://besbe.blog.hu/api/trackback/id/tr442806577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.04.09. 21:41:47

hali!
csak az a baj velük, hogy Szombathelyre kicsit lassan és nagyon drágán szállítanak ;D
pusz
B

tojeger 2011.04.10. 15:28:58

működik a Négy Muskétás, ugyanolyan jó a töltött rántott gomba és sajt, mint volt :)
süti beállítások módosítása